NOVONORMALNA HIT KOMEDIJA

Teatar Naranča: "Moje istrijansko korona vjenčanje" u nedjelju na pulskom Kaštelu

Predstava Gorana Mihovilovića, u režiji Majkl Mikolića, je od svoje premijere krajem veljače do danas rasprodana 18 puta u Puli, dva puta u Poreču i dva puta u Pazinu

| Autor: Mladen RADIĆ
Iz predstave "Moje istrijansko korona vjenčanje"

Iz predstave "Moje istrijansko korona vjenčanje"


Svi ljubitelji smijeha i dobre kazališne zabave imat će priliku uživati i dobro se nasmijati u novonenormalnoj hit komediji "Moje istrijansko korona vjenčanje" na Kaštelu u Puli u nedjelju u 21 sat.

Predstava, nastala u produkciji Teatra Naranča, je od svoje premijere krajem veljače do danas rasprodana 18 puta u Puli, dva puta u Poreču i dva puta u Pazinu što pokazuje potrebu i veliku želju publike za ovakvim kazalištem.

Radnja predstave odvija se u lokalnoj oštariji "Nemojte ča zamirit". Oštar Tone ima težak zadatak organizirati vjenčanje svoje kćeri Silvane i budućeg mladoženje, Talijana Luigija koji zbog lockdowna ostao zatočen u Italiji. Uz niz komičnih situacija i istarske snalažljivosti Silvana neće po peti put morati odgađati vjenčanje te ćemo za sada, barem u ovoj predstavi, dočekati sretan kraj.

Igraju Majkl Mikolić, Luka Juričić, Katja Rabar, Irin Šime Rabar, Elizabeta Košeto, Lucija Pajca, Matilda Nikić / Vlatka Rubil.

Autor teksta je Goran Mihovilović, režiju i adaptaciju potpisuje Majkl Mikolić, scenografiju Lena Modrušan i Luka Juričić, kostime i šminku Valentina Ferlin-Živić, scenski pokret Katja Rabar te tehničko vodstvo Dino Krizmanić.

Ulaznica košta 50 kuna, informacije i rezervacije su moguće na 095 522 2505 ili putem mejla teatar.naranca@gmail.com, a rezervacija je potrebna zbog limitiranog broja mjesta.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum