NAJNOVIJENOVA GOSTOVANJA

"Istarske priče" u Balama i Višnjanu

| Autor: Bojana ĆUSTIĆ JURAGA
(N. LAZAREVIĆ)

Predstava "Istarske priče" Borisa Senkera u režiji Roberta Raponje, iz produkcije Teatra Fort Forno u Balama, uz svoje redovne izvedbe srijedom i subotom u baljanskoj utvrdi Fort Forno, naredni tjedan, u petak, 26. srpnja, gostuje u Višnjanu.

Ova dinamična zabavna i duhovita predstava o povijesti Bala i Istre, kazališni hit Teatra Fort Forno, bit će izvedena na središnjem višnjanskom trgu u 20.30 sati. Dar je to građanima i gostima uz Dan općine Višnjan. Glazbu za "Istarske priče" potpisuje rovinjski skladatelj Massimo Brajković.

Jasmina Pacek je bila mentorica kostimografkinji i scenografkinji. Kostimografkinja je Jelena Vučković, a scenografkinja Joanna Tarbuk. U timu su i koreografkinja Andrea Kulešević, a glume Katica Šubarić, Filip Sever, Aleksandra Peić, Andrea Tich, Igor Pavlović, Nenad Pavlović, Sanja Miketišin, Ana Šantar, Mihael Eliaš, Igor Greksa, Sivlio Švast, Nikola Živanović, Dominik Karaula, Davor Tarbuk, Mario Tomašić i Tena Ljubić Milić, a glazbenici su Anđela Ćaćić, Ervin Lustig, Domagoj Ivanković i Anna Jurković.


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: new hospital − Building yard (1)
Pula: new hospital − Building yard (1)

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum
Webcams provided by webcams.travel add a webcam