NAJNOVIJEOD UTORKA DO ČETVRTKA

Festival smijeha na Kaštelu uz tri predstave

| Autor: Mladen RADIĆ

Od utorka do četvrtka u dvorištu Povijesnog i pomorskog muzeja na Kaštelu nastavlja se Istrom smijeh - prvi Festival smijeha u organizaciji Virido S.A. Pula te će biti izvedene tri predstave "Dekorater", "Pod hitno na hitnu" i "Pokopaj me nježno".

Politika organizatora je da je u izboru predstava najvažnija kvaliteta, bilo da je to stand up, monodrama ili predstava s više glumaca. Nakon predstava "Sve o ženama", "Sve o muškarcima" i "Ivan Šarić stand up", slijede od 20. do 22. kolovoza tri nove hit predstave.

"Dekorater" Kazališta Lectirum je na programu u utorak u 21.30, a glume Ksenija Pajić, Ines Bojanić i Goran Grgić. Ujedinjene snage Gavelle, Kerempuha i HNK-a Zagreb odgovaraju zašto se upada u ljubavni trokut i kako se iz njega izvući.

Sutra u 21.30 na programu je "Pod hitno na hitnu" u produkciji Kerekesh Teatra, autor i redatelj je Ljubomir Kerekeš, koji i glumi uz Jana Kerekeša, Gorana Košija, Darka Janeša i Draška Zidara. Priča je to o ljudima koji se zatiču u prostoriji hitne medicinske skrbi, no ne raspolažu poviješću bolesti, već vlastitom dijagnozom, samo-uvjerenjem i dozom razočaranja u zdravstveni sustav.

U komediji "Pokopaj me nježno" koja je na programu u četvrtak u 21.30 ekipa Kerekesh Teatra bavi se deficitarnim zanimanjem – grobarima. U selu Strahlinec, otvoreno je pogrebno poduzeće i mrtvačnica "Pokopaj me nježno". Pripreme za prvi sprovod mogu početi, a pokojnik je dobrovoljac.

Organizatori su svoje kazališne programe u sklopu Ljeta na Kaštelu spojiti u festival smijeha, te su svoj prepoznati kvalitetni program uobličili u jedan brend, kojeg će iz godine u godinu što kvalitetnije realizirati, a samim time svoje programe odvojiti od drugih sličnih programa.

Ulaznice za sve predstave su u prodaji s limitiranim brojem sjedećih mjesta, a mogu se kupiti preko Ticketshopa, u svim kioscima Tisak media po Istri, Activi Travel u Puli, turističkoj agenciji Damir u Umagu, Contineu Pazin, te sat vremena prije predstave.


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum
Webcams provided by webcams.travel add a webcam