KAZALIŠNA KOMEDIJA

"Kako i zašto ubiti muža" večeras u Domu hrvatskih branitelja

| Autor: Mladen RADIĆ
Plakat predstave

Plakat predstave


Kazališna komedija "Kako i zašto ubiti muža" na rasporedu je večeras u 20 sati u Domu hrvatskih branitelja. U predstavi glume Nataša Aksentijević i Pedja Damjanović, režiju i adaptaciju potpisuje Rade Vukotić, a producent je Duško Srijemac.

Komedija o milijun razloga zašto ubiti muža, nastala je nakon burne reakcije nježnog spola na priručnik "Kako i zašto ubiti suprugu". Autor ovog djela Antonio Amurri optužen je za muški šovinizam, poslije čega je uslijedio i priručnik namijenjen damama.

U ovoj urnebesnoj komediji žene će otkriti na koji tip muža su osuđene, s detaljnim objašnjenjem ponašanja i maštovitim preporukama za uklanjanje. Tu će se naći različiti tipovi supruga, od kućnog majstora, hipohondra, seksualnih manijaka, razmaženih kretena.

Ova komedija za koju se na prijašnjim gostovanjima tražila ulaznica više i koja je nastala prema romanima talijanskog književnika Antonija Amurrija do sada je realizirana na brojnim pozornicama, a duhovito opisani verbalni okršaji u braku prepunom trzavica nasmijali su publiku diljem svijeta.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini