CASABIANCA

Simpatičnom komedijom privedeni kraju ovogodišnji Dani narcisa: Franko i Đurđa oduševili iznimno brojnu publiku

Izvrsni Irena Grdinić i Mario Lipovšek Battifiaca, predstavili su se vrlo nadahnutom glumom više puta od srca nasmijavši publiku sve do suza

| Autor: Doria MOHOROVIĆ
Iz predstave "Casabianca"

Iz predstave "Casabianca"


Budući da su za dobro zdravlje uvelike zaslužni isto tako dobro raspoloženje i smijeh, ovogodišnje Dane narcisa Klub Gea Pula je privela kraju hit-komedijom "Casabianca", koja je održana u nedjelju navečer pred 450 osoba u Domu hrvatskih branitelja.

Posebne karte

Uz donacije po izboru i mogućnostima, karte za predstavu bile su izrađene kao tuš kartice za samopregled dojki.

Nakon već tradicionalnih uspješnih akcija Dana narcisa tijekom subote - na pulskoj tržnici i u Max Cityju Pula, održana je ova simpatična komedija koja prikazuje komičnu stranu (bračnoga) života.

Izvrsni Irena Grdinić i Mario Lipovšek Battifiaca, predstavili su se vrlo nadahnutom glumom kao Franko i Đurđa, više puta od srca nasmijavši publiku do suza. Tu su, dakako, došli do izražaja njihovi različiti karakteri i osobnosti u ovoj sasvim posebnoj predstavi koja je održana u sjajnoj atmosferi.

Protiv stresa

Predsjednica Kluba Gea Pula Nataša Vitasović zahvalila se svim nazočnima te kazala da je ova predstava zbog smijeha na koji potiče i protiv stresa, kao jednog od okidača bolesti.

Zahvale su išle Gradu Puli, Istarskoj županiji, Turističkoj zajednici Grada Pule, Istarskoj razvojnoj agenciji, Tehnomontu, Implanto-protetskom centru dr. Zlatko Ćatović i Pizzeriji Jupiter, koji su donacijama omogućili realizaciju predstave čiji je organizator kolega novinar Daniel Sponza.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter