Tri termina

Hrvatski reper Stoka s autobiografskom monodramom danas u kazalištu "Antonio Gandusio"

| Autor: Aleta BRATTONI
Marin Ivanović – Stoka (foto: Nera Simic / CROPIX)

Marin Ivanović – Stoka (foto: Nera Simic / CROPIX)


Danas će se u rovinjskom kazalištu "Antonio Gandusio" u čak tri termina odigrati edukativna predstava "Stara škola kreka - iz tame u svjetlo" u izvedbi Marina Ivanovića – Stoke. Ovom autobiografskom monodramom poznatog hrvatskog repera obilježit će se tako mjesec borbe protiv ovisnosti.

Predstava govori o tome kako je autor pokleknuo pred paklom droge, ali nije odustajao od sebe, baš kao što to nije učinila niti njegova obitelj, te se uspio vratiti na pravi put. Svoju životnu priču, kao i poruku kako je uvijek moguće pronaći izlaz, mladim generacijama Stoka prenosi upravo ovom monodramom koju je tijekom proteklih pet godina izvođenja pogledalo preko 150 tisuća ljudi. Predstava u Rovinju igra u 8.30, 10.30 i 12.30 sati.

Priča je to koju bi trebao pogledati svaki tinejdžer kako ne bi krenuo istim putem, kao i roditelji, kako bi se znali nositi s problemom i prepoznati ga u njegovim začecima, pa su tim povodom organizirane matineje za učenike rovinjskih srednjih škola. Osim toga, predstava je namijenjena i pedagozima, profesorima, liječnicima i bilo kome tko se može susresti s ovom tematikom.

Predstava je osvojila kritičare i brojnu publiku svojom neposrednošću, jednostavnošću i iskrenošću kojom se upozorava na sve opasnosti i nevolje koje nosi droga, te kao takva nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Organizator predstave je Pučko otvoreno učilište Grada Rovinja.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater