IZBORNA NOĆ

OBRATIO SE RELATIVNI POBJEDNIK ZORAN MILANOVIĆ: Idemo u još jednu utakmicu, ali ne u rat

| Autor: Portal Glas Istre

Relativni pobjednik Zoran Milanović izašao je pred zadovoljne ljude u stožeru i krenuo rečenicom da "idemo u drugi krug, ali ne u rat".

"Ratovi su gotovi. Idemo u civliziranu građansku utakmicu u kojoj nek pobijedi bolji, a vjerujem da sam to ja", rekao je Milanović.

"Hrvatska je dovoljno podijeljena oko nekih bitnih, ali uglavnom nebitnih stavri. U idućih 15 dana borit ću se za to da budemo dobra solidarna zajednica. Želim zemlju jednakih", istaknuo je.

"Za 2 tjedna će biti što bude, nemam straha. Bit će i onih kojima se ne dopadam. Moj zadatak je da se obratim i onima "drugima", koji me neće podržati. Ali u Hrvatskoj nitko ne smije biti drugi i zapostavljen. Svjestan sam da nisam svima po volji, ali svima ću pristupiti jednako. Imate pravo na sreću i na miran život", uzvinuo je Milanović, dodavši da se nitko u Hrvatskoj neće osjećati kao građanin drugog reda. 

"U drugom krugu bit će to susret dvaju kandidata temeljem onoga što smo do sada govorili i radili u životu. Zahvaljujem SDP-u, ali ako budem izabran, svaka moja lojalnost prema svemu osim ustavu prestaje. Bit ću pravobranitelj, to je moja država, ali država nisam ja. Razvijmo naše hrvatske barjake i idemo u još jednu utakmicu, ali ne u rat", zaključio je Milanović.  


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater