STIŽU BROJKE

PREDSJEDNIČKI IZBORI, SLUŽBENI REZULTATI: Oduševljenje u stožeru Zorana Milanovića. Biljana Borzan kaže da je OVO VELIKA STVAR 

| Autor: Portal Glas Istre

Obrađeno nešto manje od 100 posto: 

Zoran Milanović 29,57


Miroslav Škoro 24,42

Mislav Kolakušić 5,87

Dario Juričan 4,61

Dalija Orešković 2,89

Ivan Pernar 2,31

Katarina Peović 1,12

Dejan Kovač 0,95

Anto Đapić 0,21

Nedjeljko Babić 0,15

SDP-ovka Biljana Borzan kaže da je ovo velika stvar, a na primjedbu da po anketama Milanović gubi u drugom krugu, rekla je da će se još vidjeti. Šef Milanovićeve kampanje Orsat Miljenić kaže da je drugi krug nova priča i da će Milanović voditi pozitivnu kampanju jer Hrvatska treba predsjednika koji ne dijeli ljude. 

Veliki pljesak prolomio se u stožeru HDZ-a kad su objavljeni rezultati, no kako izvještava N1, čini se da im je laknulo kad su vidjeli da je Škoro ipak dosta iza njihove kandidatkinje.  

Stevo Culej, HDZ-ovac koji je dao podršku Škori, kaže da za ničim ne žali i da je sretan jer vidi oko sebe svoje suborce i ljude koji žele promjenu. Dodao je da je Vukovarsko-srijemska županija prepoznala Škoru, koji je u toj županiji i pobijedio. Rekao je i da on nije jedini HDZ-ovac koji je uz Škoru, dodavši da ih je za njegovim stolom od osam šestero. 

Predsjednik Hrvatskog sabora i glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković izrazio je zadovoljstvo rezultatom Kolinde Grabar-Kitarović ustvrdivši da će HDZ-ovu kandidatkinju u drugom krugu podržati veliki broj birača Miroslava Škore.

"Mi ostvarujemo ono što smo si zadali kao cilj - da naša kandidatkinja Kolinda Grabar-Kitarović uđe u drugi krug", izjavio je Jandroković. 


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom