LABIN

Zahtjevi na službenim stranicama: Idućeg tjedna UPISI U LABINSKE DJEČJE VRTIĆE

| Autor: Branko BIOČIĆ

Od ponedjeljka 27. do petka 31. svibnja trajat će upisi u labinske dječje vrtiće „Pjerina Verbanac“ i „Gloria“. Dječji vrtić „Pjerina Verbanac“ Labin upisuje djecu u redovne programe vrtića i jaslica, u program za djecu pripadnika talijanske nacionalne manjine te u redovni program ranog učenja engleskog jezika, a svi programi imaju opciju cjelodnevnog i poludnevnog boravka. Zahtjev za upis može se preuzeti na službenim stranicama vrtića www.dvlabin.hr i službenim stranicama Grada Labina www.labin.hr te u tajništvu centralnog vrtića, na adresi Prilaz Kršin 2, od srijede 22. svibnja između 7 i 15 sati.

 

Upisi će se obavljati od 27. do 29. svibnja, od 7 do 17 sati, te 30. i 31. svibnja između 7 i 15 sati. Ispunjen zahtjev s pripadajućom dokumentacijom može se osobno predati u navedeno vrijeme u centralnom vrtiću, a postoji i mogućnost slanja preporučenom pošiljkom na istu adresu ili pak, kao najjednostavniji način, predaja zahtjeva putem web stranice vrtića kroz e-obrazac za upise koji će biti, kao i prethodne godine, dostupan na adresi www.dvlabin.hr. Lista reda prvenstva biti će po završetku upisa objavljena na oglasnoj ploči i mrežnim stranicama dječjeg vrtića „Pjerina Verbanac“, a roditelji se mole da sačuvaju šifre koje će dobiti prilikom predaje upisne dokumentacije.

U dječjem vrtiću „Gloria“ zahtjevi za upis djece u vrtić primati će se istim danima, u prostorijama vrtića na adresi Matije Grpca 2, Labin (Streljana), u vremenu od 11.30 do 17 sati, osim srijede 29. svibnja, kada će se zahtjevi primati u vremenu od 12 do 18 sati. Zahtjevi se također mogu podnijeti elektroničkim putem, na e-mail adresu Dječjeg vrtića: upisi.vrtic.gloria@gmail.com a sve pojedinosti vezane za upise nalaze se na Web stranici vrtića: www.djecjivrticgloria.hr. Prošle je godine ulaganjima u proširenje dječjeg vrtića „Gloria“ te izgradnjom vrtićkog objekta u Vrećarima, kao i cjelovitom energetskom obnovom centralne zgrade vrtića „Pjerina Verbanac“, povećan broj vrtićkih skupina i ukupan kapacitet labinskih dječjih vrtića te poboljšani uvjeti boravka djece i rada odgojiteljica, a tim zahvatima je omogućeno da sva djeca s prebivalištem na području grada Labina, čiji roditelji predaju zahtjev za upis, budu i upisana.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum