POZIV NA SUDJELOVANJE

U Podrumu Krunčići obitelji Matošević održat će se edukacija na temu Uzgoja vinove loze i proizvodnje vina


LAG "Južna Istra" u suradnji s Općinom Svetvinčenat i Vinima Matošević poziva sve zainteresirane na sudjelovanje na edukaciji o vinogradarstvu, proizvodnji vina te sljubljivanju hrane i vina.

Edukacija će se održati u grupama od 10-15 polaznika a edukaciju će voditi stručne osobe iz spomenutih tematskih područja. Edukacija je za sve sudionike besplatna.

Namijenjena je prvenstveno lokalnim proizvođačima - vinarima i vinogradarima, ali i ugostiteljima i vlasnicima agroturizama, domaćinstava i drugih ugostiteljskih objekata koji žele unaprijediti svoja znanja na području vinogradarstva i tehnika sljubljivanja hrane i vina.

Edukacija se sastoji od teorijskog i praktičnog dijela. Praktični dio edukacije svojevrsna je pokazna nastava vinogradarskih i podrumarskih radova u vinogradima Vina Matošević u trajanju od 45 sati. Sadržaj edukacije moguće je prilagoditi sukladno iskazanom interesu i poslovnim potrebama sudionika.

Prva informativna radionica za sve prijavljene sudionike održati će se u subotu, 23. veljače 2019. godine u Podrumu Krunčići obitelji Matošević na adresi Krunčići 2, 52448 Sv. Lovreč s početkom u 10 sati.

Pozivaju se zainteresirani s područja LAG-a "Južna Istra" da se za sudjelovanje na edukaciji prijave putem e-mail adrese: lag.juzna.istra@gmail.com ili na telefon: 052/512- 408.

Prijave za sudjelovanje se primaju do četvrtka 21.02.2019. godine.

Za dodatna pitanja i pojašnjenja te sve informacije možete kontaktirati na neki od slijedećih kontakata:

OPĆINA SVETVINČENAT

Igor Macan, igor.macan@svetvincenat.hr, 091/ 446 - 8079

Matea Stanić, matea.stanic@svetvincenat.hr, 091/ 446- 8083

VINA MATOŠEVIĆ d.o.o.

Mihaela Kliman, office@matosevic.com

LAG "JUŽNA ISTRA"

Roberta Miletić, lag.juzna.istra@gmail.com

Edukacija je jedna od aktivnosti u sklopu projekta KulTERRA –integriranog projekta revitalizacije istarskih kaštela Morosini-Grimani i Petrapilosau kojem sudjeluje 12 partnera, među kojima je vodeći partner Općina Svetvinčenat. Projekt KulTERRA sufinanciran jeiz Europskog fonda za regionalni razvoj iz natječaja u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020. (OPKK).

(Promo)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini