mensa

U PAZINU TESTIRANJE INTELIGENCIJE Evo što vam (ni)je potrebno za uspješan rezultat

| Autor: Glas Istre
Ilustracija

Ilustracija


Hrvatska Mensa krajem studenoga i tijekom prosinca održava testiranja inteligencije u nekoliko gradova, između ostalih u Pazinu 4. prosinca. Testiranje će provesti ovlašteni Mensin psiholog, a rezultat testiranja stiže na e-mail adresu svakog pristupnika u roku od nekoliko tjedana. Svi koji ostvare rezultat bolji od 98 posto populacije moći će se učlaniti u Mensu, koja u Hrvatskoj trenutno okuplja više od 800, a u svijetu oko 140 tisuća članova. Članstvo u Mensi donozi niz pogodnosti koje su navedene na njihovim web stranicama.

Minimalna dobna granica za pristupanje testiranju je 14 godina, a mlađi od 18 godina trebaju doći u pratnji roditelja ili staratelja. Za uspješan rezultat na testu nije potrebno prethodno znanje, poznavanje matematike, razina obrazovanja niti znanje jezika. Na svim testiranjima je potrebno pridržavanje epidemioloških mjera uz obvezno nošenje zaštitnih maski. Na svakoj pojedinoj lokaciji testiranja, COVID potvrde su potrebne ovisno o primjeni odluke Stožera.

- Izrazito nam je zadovoljstvo održati testiranje inteligencije 4. prosinca u Pazinu, u Velikoj vijećnici. Posljednje se održalo prije 11 godina i zahvaljujući radu i organizaciji vrijednih članova s ovog i šireg područja ponovno smo ovdje u Pazinu, sjedištu Istarske županije. Na ovom prostoru aktivnosti provodi naša podružnica LIP-a sa sjedištem u Puli, koja djeluje već dugi niz godina. Usprkos trenutnoj situaciji, nadamo se da će se testiranju odazvati stanovnici iz svih dijelova Istre te temeljem ostvarenih rezultata na testiranju, u konačnici i postati članovi Mense, budući da bi nam bilo iznimno drago pokriti s članovima ovaj veliki prostor između grada Pule i Rijeke u kojima već postoji veliki broj naših članova, rekao je Đuro Lubura, predsjednik Hrvatske Mense.

Prijava na testiranje moguća je na licu mjesta ili putem webshopa Hrvatske Mense webshop.mensa.hr, na kojoj se može pronaći više informacija o testiranju, a svi koji se prijave online ostvaruju pravo na popust na cijenu testiranja. (GI)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum