jako loše vijesti

U ISTRI PREMINULE TRI OSOBE. JEDAN OD NJIH (48) NIJE IMAO DEFINIRANE KOMORBIDITETE

| Autor: Glas Istre
Snimio Danilo MEMEDOVIĆ

Snimio Danilo MEMEDOVIĆ


Na području Istre tijekom posljednjih 24 sata oboren je novi rekord po broju novooboljelih od korone - čak 186.

U Općoj bolnici Pula preminule su tri COVID-19 pozitivne osobe, jedna 1931. godište, jedna 1952. godište, a jedna 1974. godište. Dvije preminule osobe imale se već kronične bolesti, no jedna je preminula osoba bez definiranog komorbiditeta.

U pulskoj Općoj bolnici na liječenju se nalazi ukupno 36 pacijenata, od kojih je na Odjelu za infektologiju 29 osoba, a u respiracijskom centru sedam osoba. Među pacijentima koji su smješteni na Odjelu za infektologiju je i osmogodišnje dijete. U pulskoj bolnici umrla su tri covid pozitivna pacijenta od kojih su dvije osobe, 90-godišnja i 69-godišnja, s pridruženim kroničnim bolestima, dok je 48. godišnjak bio bez definiranog komorbiditeta.

Načelnik Stožera civilne zaštite istarske županije Dino Kozlevac izjavio je za Hinu kako je primjetan pojačan interes građana za cijepljenje pa je u prilog tomu kazao kako se samo tijekom jučerašnjeg dana u Puli prvom dozom cijepilo 598 građana dok se od početka tjedna do petka bilo cijepilo svega 285 građana. Slična je situacija i u ostalim gradovima u Istri gdje je također povećan interes građana za cijepljene.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater