PROČITAJTE

U ČETVRTAK U TISKANOM GLASU ISTRE: Čak stotinu vozača kamiona iz Istre zarobljeno je u Italiji. Razgovarali smo s jednim od njih. "Svi su nas zaboravili. Dao bih prst na ruci da ne moram u izolaciju"

| Autor: Glas Istre

Kako Glas Istre saznaje, od kad je počeo vrhunac korona krize u Europi, čak stotinu istarskih šofera zarobljeno je u Italiji sa svojim kamionima.

O toj temi donosimo veliki tekst nakon što smo razgovarali s kamiondžijom koji je očajan i koji kaže: "Svi su nas zaboravili. Dao bih da mi odrežu prst na ruci da ne moram biti 15 dana u izolaciji". Situacija je toliko loša da se tuširaju iz kanistra, a robu suše na brisačima!

Donosimo i veliku vijest iz pulskog gospodarstva, koja dolazi usred korona problema. Kupljena je robna kuća na Verudi, a kupac je poznati pulski poduzetnik koji će uložiti znatnu količinu novca. Detalje možete pronaći u tiskanom izdanju od srijede 9. travnja.

Pročitati možete i veliku analizu kako će se razvijati situacija s koronavirusom u Hrvatskoj. Moguća su tri scenarija, a koji su i što podrazumijevaju, te kako će nam izgledati životi idućih mjeseci - pročitajte u Glasu Istre u srijedu.


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini