ZOOLOŠKI VRT ŠTINJAN

SVI ŽELE VOZITI ENGLEZE NA FESTIVALE I ZARADITI MASNO, A UBEROVCI SE ŽALE NA STARE PULSKE TAKSISTE: "Kolegi su skakali po autu, razbili mu šoferšajbu i retrovizor. Putnici u autu su plakali i vrištali od straha"

| Autor: Patricija SOFTIĆ
(D. ŠTIFANIĆ)

(D. ŠTIFANIĆ)


Dolaskom mladih posjetitelja festivala, koji su minuli tjedan bili na Dimensionsu, a ovaj tjedan će na još popularniji Outlook, nastao je potpuni cirkus u pulskom taksi svijetu. 

"Presreću nas nasred ceste, napadaju prilikom preuzimanja stranaka, kamenjem, palicama, šakama i nogama nam oštećuju vozila, otvaraju nam vrata i doslovno za ruke vade van putnike koje preuzimamo. Je li to normalno? S kakvim će dojmovima naši turisti otići iz Hrvatske? Evo, sinoć je šest, sedam osoba izašlo iz jednog kombi taxija u Štinjanu i različitim su predmetima napali auto koji jedan 50-godišnjak vozi za Uber, a on je taman uzeo putnike. Skakali su mu po autu, razbili šoferšajbu i retrovizor, i nisu stali bez obzira što su putnici u autu plakali i vrištali od straha", izjadali su nam se vozači Ubera koji iz straha žele ostati anonimni.

 

Dodaju da ne žele prebaciti kolektivnu krivnju na sve pulske taksiste, jer je, kažu, većina njih sasvim u redu. No, postoji jedna grupica koja neprestano ostalim taksistima radi velike probleme.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter