LUDILO NA RIVI

SVI SU GA HTJELI POZDRAVITI, SLIKATI SE S NJIM I DOBITI AUTOGRAM Srebrnom stoperu i budućem rabačkom zetu Vedranu Ćorluki Rabac priredio veličanstven dočekPravi delirij nastao je kad se popeo na pozornicu i zahvalio svima na veličanstvenom dočeku, koji ga je ugodno iznenadio. Ćorluka je rekao da se osjeća Rapčaninom te da mu je ovdje uvijek bilo lijepo i ugodno, i da će sada ovdje napraviti i kuću * U subotu će sa svojom Frankom Batelić u Balama uploviti u bračnu luku

Nekoliko tisuća Labinjana, Rapčana, iseljenika i turista pozdravilo je danas na rabačkoj rivi srebrnog stopera i budućeg rabačkog zeta Vedrana Ćorluku. Vlakić sa Ćorlukom i brojnom djecom jedva se probijao kroz rabačku rivu. Svi su ga htjeli pozdraviti, slikati se s njim i dobiti autogram. Pravi delirij nastao je kad se popeo na pozornicu i zahvalio svima na veličanstvenom dočeku, koji ga je ugodno iznenadio. Ćorluka je rekao da se osjeća Rapčaninom te da mu je ovdje uvijek bilo lijepo i ugodno, i da će sada ovdje napraviti i kuću.

Kao smo saznali u subotu će sa svojom Frankom Batelić, koja ga je također pratila na rivi u vlakiću, u Balama uploviti u bračnu luku, ali nije nam želio otkriti popis gostiju kao niti hoće li na vjenčanje doći cijela reprezentacija na čelu s izbornikom Dalićem.

Stotinjak nogometnih lopti koje je potpisao podijeljeno je mališanima u publici. Predsjedniku NK Rabac Marku Bateliću poklonio je nogometni dres reprezentacije kojeg su potpisali svi igrači, a Batelić mu je zauzvrat poklonio dres NK Rapca s njegovim imenom. Anton Gregorić, najstariji Rapčanin koji je ušao u 99. godinu poklonio je Ćorluki karikaturu autora Maria Viškovića. Organizatori dočeka bili su Grad Labin i NK Rabac. Program se nastavio do kasno u noć. (Branko BIOČIĆ)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum