ODLIČNI REZULTATI

Srednja škola Mate Blažine Labin: GIMNAZIJALKE "BEST IN ENGLISH"

| Autor: Branko BIOČIĆ

Učenici Srednje škole Mate Blažine Labin sudjelovali su treću godinu za redom na online međunarodnom natjecanju Best in English.

Od četrnaestero učenika labinske škole, najveći broj bodova ostvarila je Lea Budaković, učenica 4. razreda, čija je mentorica bila prof. Karla Golja Milevoj. Slijedi Tara Radović, učenica 3. razreda s mentoricom prof. Stenni Milevoj Šuran s tek bodom manje. Zavidnim rezultatom obje su učenice ušle u 10 posto najboljih od ukupno 16.462 učenika iz 624 srednje škole iz 25 zemalja.

Inače, u labinskoj SŠ Mate Blažine ovih je dana održana i edukacija 33 nastavnika, stručna suradnika i ravnatelja. Naime, pod vodstvom Eve Grujić, profesorice informatike pulske Gimnazije, održana je prva radionica u sklopu projekta e-Škole u sklopu koje su prikazane ključne aktivnosti projekta te što se očekuje od e-Škole i programa obrazovanja koje nudi u idućih nekoliko godina.

Cilj je informirati odgojno-obrazovne djelatnike o programu obrazovanja koji će se provoditi u sklopu projekta e-Škole i koji će im omogućiti razvoj digitalnih kompetencija potrebnih za provedbu suvremene nastave i obrazovanje budućih digitalno kompetentnih učenika.


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini