POTPUNO BEZAKONJE

SLUČAJ BESPRAVNE GRADNJE NA PLAŽI U PEROJU. Razgovarali smo s vlasnicom Dragicom Jovičić i njeno objašnjenje je: "ako mogu drugi, zašto ne bih i ja"! Ono što nam je rekla iza toga je još gore!

| Autor: Danijela BAŠIĆ- PALKOVIĆ
snimio N. LAZAREVIĆ

O slučaju bespravne gradnje na plaži u Peroju, o kojoj nas je obavijestio građevinski poduzetnik Nenad Baškarad, a koji ne tvrdi samo da je kuća koju je radio bespravna, nego i da mu je vlasnica ostala dužna pola od 19.000 eura cijene radova - vlasnica Dragica Jovičić ima drugačiju priču. Ona kaže da je platila sve što je trebala.

Međutim, prepucavanje oko novca palo je u drugi plan nakon što smo gospođu Jovičić pitali ako je bespravno sagradila kuću na plaži i dobili pomalo nevjerojatan odgovor: "Ako mogu drugi, zašto ne bih mogla i ja".

- Tako rade i drugi, pa zašto ste baš mene uzeli na pik, jel' vas netko plaća za to? Nemam dozvolu, ali predala sam zahtjev za legalizaciju u Grad Vodnjan još prošle godine u lipnju i to je u postupku. Tu živim već 20 godina, to je moj dom. Nisam ovca ako živim u šumi. Kupila sam terene, gradila, zidala… Ok, bilo je onda nelegalno i iskoristila sam pravo bespravne gradnje kao i svi. A da vi malo odete u šumu preko i da se malo zajebavate sa Slovencima koji su napravili kuće na kat, dvokatnice, a nisu ni wc imali, a mene pustite na miru, poručila je Dragica Jovičić.

Tvrdi da nije zatvorila prolaz do mora već su to "samo daske da joj po noći ne bacaju kamenje i da ne dolaze divlji psi". Za septičku jamu kaže da ide na njen teren, a na pitanje odlaze li fekalije u more, isto ima spreman odgovor: "A gdje idu fekalije s Briona?"


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater