ODRŽANA RAŠKA NOĆ

Popularni pjevač Halid Bešlić napunio je u subotnjoj noći raški trg

| Autor: Branko BIOČIĆ
Halid Bešlić u Raši oduševio mnogobrojnu publiku

Halid Bešlić u Raši oduševio mnogobrojnu publiku


Popularni Sarajevski pjevač Halid Bešlić napunio je u subotnjoj noći raški trg svojim obožavateljima i posjetiteljima iz cijele Labinštine ali i šire.

Nisu mu smetala ni nedavno ugrađena dva stenta da svojim poznatim osebujnom glasom, stilom i hitovima "Prvi poljubac“, „Miljacka“, „ Taman je“, „U meni jesen je“, „ Dvadesete, „ Zlatne strune“, „Iznad Tešnja zora sviće“  i dugima,  razgali publiku i natjera je da pjeva s njim.

Halid Bešlić u Raši oduševio mnogobrojnu publiku

Prije Halida publiku je zagrijavala grupa Le Mond, a zatim je euforično i burno pri izlasku na pozornicu postavljenu ispod crkve Svete Barbare pozdravljen Halid, zvijezda večeri na Raškoj noći koju su organizirali Općina Raša i njezina Turistička zajednica. Ovdje su pjevali Masimo i Petar Grašo, ali Halidov koncert je bio nešto drugo. Publika je pjevala sa prepunog trga ali i obližnjih stepenica, terasa i prilaza.

Redale su se pjesme, hitovi i refreni otpjevani sa publikom, a kako je vrijeme odmicalo tako je raslo i raspoloženje među zadovoljnom i razgaljenom masom. Kafići, kiosk i trgovina te su noći ostali otvoreni, a na samom trgu bio je postavljen štand sa jelima i pićima dok je Udruga žena Mendula iz Nedešćine pekla palačinke i sakupljala dobrovoljne priloge u nastavku humanitarne akcije „ za Davida“ koji početkom tjedna putuje u Istanbul na operaciju.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater