DAN UČITELJA

Ovo su imena PETNAEST NASTAVNIKA I PROFESORA IZ ISTRE koji su dobili nagradu Ministarstva znanosti i obrazovanja i 10 tisuća kuna 

| Autor: Glas Istre
Ilustracija  (Arhiv)

Ilustracija (Arhiv)


Ministarstvo znanosti i obrazovanja povodom Dana učitelja nagradilo je bruto iznosom od 10.000 kuna 511 najuspješnijih djelatnika u području obrazovanja u školskoj godini 2020./2021. Kroz javni poziv nagrađuju se istaknuti pojedinci koji kontinuirano unaprjeđuju odgojno-obrazovni sustav Republike Hrvatske.

 Ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs u utorak je u čestitci u povodu Svjetskoga dan učitelja, zahvalio učiteljima na hrabrosti i predanosti te istaknuo da se sada više nego prije mora jačati odgojna uloga škole i osnaživati prosvjetne radnike.

Među 511 nastavnika nalazi se i 15 iz Istre: Alenka Banić Jurčić i Željka Čikeš iz Osnovne škola Marije i Line iz Umaga, Marinka Burić i Vesna Vujasin Ilić iz Gimnazije i strukovna škola Jurja Dobrile u Pazinu, Snježana Lovrinić iz Osnovne škole Vazmoslav Gržalja iz Buzeta kao i Katarina Justić iz Srednje škole Mate Balote u Poreču. Petero iz labinske Srednje škole Mate Blažine, Karla Golja Milevoj, Laura Kokot, Majda Milevoj Klapčić, Olivera Tadić i Dijana Muškardin. Iz Osnovne škole Veli Vrh iz Pule, nagrađen je Igor Jovanović, Tina Pajdaš iz OŠ Jože Šurana iz Višnjana, Tamara Sapanjoš iz Gospodarske škole Buje kao i Keti Melnjak iz OŠ Šijana iz Pule.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom