Nakon okršaja na rabačkoj rivi

OTIMANJE GOSTIJU RAZLOG ZA MASOVNU TUČNJAVU: Potuklo se osoblje dva kafića, letjele šake, pepeljare, bilo je i krvavih glava. Imamo priču "iznutra"

| Autor: Branko BIOČIĆ

U Rapcu je u utorak 6. kolovoza u kasnim večernjim satima došlo do tučnjave u kojoj su sudjelovali djelatnici dva kafića-slastičarnice na rabačkoj rivi, izvijestila je policija, navodeći da se još utvrđuju okolnosti događaja.

Ono što je policija zasad utvrdila je da se tučnjava dogodila oko 22.40 sati na Obali maršala Tita u Rapcu na terasi ugostiteljskog objekta kada se 37-godišnjak iz Zagreba prvo verbalno, a potom fizički sukobio s 24-godišnjakom i 27-godišnjakom iz Labina. U sukob se uključilo još sedam muškaraca te su se međusobno udarali rukama, nogama stolicama i drugim predmetima.

U događaju su tri osobe lakše ozlijeđene. Protiv svih sudionika tučnjave se zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira podnosi optužni prijedlog.

 

Mi smo se pak jučer spustili do rabačke rive i od vlasnika i svjedoka tog nemilog događaja kojeg su promatrali domaći žitelji i mnogobrojni turisti.Naišli smo na zavjet šutnje, a domaći koji su željeli nešto reći, tražili su anonimnost.

-Ne želim ništa komentirati, sve što sam imao za reći rekao sam policiji. Nije važno kako se zovem, tko sam i odakle sam, ja sam Hrvat a nije važno ni što se sinoć dogodilo, rekao nam je vlasnik Blue bara kojemu je ovo prva sezona u Rapcu. Ni vlasnik Vanilije i njegov sin koji je imao flaster na glavi kao posljedicu sinoćnjeg okršaja, nije želio ništa govoriti.

- Ne želim ništa govoriti ni komentirati, najbolje bi bilo da se ništa ne piše, ne spominju naša imena, a ako je moguće ni imena objekata. Policija sve zna jer smo davali izjave, ne treba to širiti, rekao nam je vlasnik Vanilije kojem smo objasnili da samo radimo svoj posao.

No, pristupačan i razgovorljiv bio je Nizozemski turist Patrik Lossi. Kaže da je u tučnjavi sudjelovalo oko 25 ljudi, a počelo je kada je djelatnik susjednog Blue bara prišao je jednom od braće iz Vanilije s razbijenom čašom i udario ga u glavu. - Pretpostavljam da je razlog borba za goste jer su ovi iz Blue bara ljubomorni na Vaniliju koja je uvijek puna.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU OD PETKA


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater