SKUPŠTINA

Osnovana Gradska organizacija SRP-a Rovinj

| Autor: Gabrijela DOBROVIĆ
Novo vodstvo rovinjskog SRP-a

Novo vodstvo rovinjskog SRP-a


U Rovinju je održana osnivačka skupština Gradske organizacije Socijalističke radničke partije Rovinj. U ime inicijativnog odbora izvještaj je podnio Romeo Matošević, rekavši kako je pristupom novih članova postignut uvjet, ali i iskazana potreba za osnivanjem Gradske organizacije.

- Osnivanjem Gradske organizacije SRP-a, građani Rovinja autentičnog lijevog opredjeljenja imat će partiju u kojoj na organizirani način mogu artikulirat svoje društvene i političke potrebe i tako doprinositi jačanju Socijalističke radničke partije i njezinog utjecaja na regionalnoj i nacionalnoj razini, izjavio je Matošević.

Na osnivačkoj skupštini izglasane su upravno-administrativne odluke predviđene Statutom, usvojene su smjernice za budući rad, s naglaskom na širenje članstva i pripremu za lokalne izbore, a predstoje im i razgovori s potencijalnim novim članovima. Za predsjednika GO izabran je Boris Voršič, za njegovog zamjenika Romeo Matošević, za tajnicu Ana Jokić te za blagajnicu Radmila Cvetičanin.

Sjednici su prisustvovali Uliana Đurić ispred gradske organizacije SRP-a Pula i Vladimir Kapuralin član Predsjedništva SRP-a, koji su prisutnima zaželjeli uspješan daljnji rad.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of