POSREDNIK U TRGOVINI

NEVJEROJATNO, ALI ISTINITO! Talijanski poduzetnik koji u Novigradu ima firmu Hrvatskoj nudi milijune doza cjepiva protiv covida. MOŽE NABAVITI I RUSKI SPUTNIK V!

Mi djelujemo ovisno o tome kakva je regulativa u određenoj državi. Čak i u Italiji regije ne mogu kupiti cjepivo bez autorizacije države, iako mogu pregovarati s nama. Za sada šaljemo ponude za cjepivo prema zemljama gdje je ono potrebno, objašnjava Gasparotti

| Autor: Marcello ROSANDA
Juri Gasparotti

Juri Gasparotti


Nevjerojatno zvuči podatak da talijanski državljanin, inače stanovnik Lombardije, koji ima tvrtku registriranu u istarskom Novigradu, uredno vodi poslovanje posredništva cjepivima protiv Covida. Sudeći po nedavnim izjavama Jurija Gasparottia, talijanskog brokera s tvrtkom u Hrvatskoj, od nedavno je moguće kupiti cjepivo protiv Covida na slobodnom tržištu, i to upravo od njegove tvrtke.

Naime, u poznatoj talijanskoj emisiji "Porta a porta" na nacionalnoj televiziji Rai1 prije par dana svojih pet minuta slave dobio je Juri Gasparotti, vlasnik tvrtke J&G General Service d.o.o. sa sjedištem u Novigradu. Voditelj emisije Bruno Vespa pitao ga je da li je upravo on slavni posrednik u trgovini cjepivima, a Juri je rekao da je on samo običan broker.

U razgovoru za Glas Istre Gasparotti potvrđuje da njegova tvrtka ima mogućnost ponuditi milijune doza cjepiva državama ili drugim kompanijama, ovisno o zakonskoj regulativi.

- Trenutno nudimo Pfizer, Sputnik V i AstraZenecu, a nedavno smo poslali ponudu, odnosno pismo namjere regijama Emilia Romagna i Veneto koje mogu, uz suglasnost države, našu ponudu prihvatiti ili odbiti, kaže talijanski poduzetnik.

Inače, u Italiji je Gasparotti licencirani trgovački posrednik, a njegova je tvrtka već tri godine registrirana u tamošnjem Ministarstvu zdravstva. Bavi se posredništvom na tržištu medicinskih potrepština, a među ostalim i cjepivima. S obzirom da živi u Lombardiji koja je dugo bila pandemijski vrlo problematična zona, počeo se baviti trgovinom maskica, rukavica i ostalih medicinskih potrepština.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum