ISKORAK

Najslušaniji radio u Hrvatskoj širi čujnost na Poluotoku: Narodni radio od sada može slušati JOŠ 110 TISUĆA ISTRIJANA

| Autor: Portal GlasIstre.hr

Na inicijativu Narodnog, regulatorne agencije su dale prethodne suglasnosti da se to promijeni, pa je od jučer signalom pokrivena gotovo cijela županija. Najslušaniji radio u Hrvatskoj u najvećem dijelu Istre sad se može slušati na novoj frekvenciji 90,1 MHz

 

Narodni radio, koji već godinama uživa status radija broj jedan u Hrvatskoj, od jučer se može slušati diljem Istre. Deseci tisuća Istrijana odsad se mogu buditi i piti jutarnje kave uz isključivo domaću glazbu i to s Doris Pinčić Rogoznicom i Hrvojem Kečkešom, a radni dan kratiti uz Tatjanu Jurić. Narodni je inače poznat i po svojim radijskim zvijezdana, pa diljem Istre više neće biti iznenađenje ni čuti glas Nives Ivanišević, Gine Viktorije Damjanović...

Moderan radio

Najslušaniji radio u Hrvatskoj u najvećem dijelu Istre sad se može slušati na novoj frekvenciji 90,1 MHz. Dosad se njihov program emitirao samo u Bujama na 90,6 i Puli na 95,9 MHz, frekvencijama koje se ovime ne mijenjaju, ali tad ga je čulo tek 30 posto stanovništva. Na inicijativu Narodnog, regulatorne agencije su dale prethodne suglasnosti da se to promijeni, pa je od jučer signalom pokrivena gotovo cijela županija.

- Izuzetno smo zadovoljni što možemo objaviti da je najslušaniji radijski program u državi dostupan za još 110 tisuća stanovnika na području Istre, čime smo čujnost u Istri povećali za više od 50 posto, rekao je direktor Narodnog Katijan Knok.

Čelnu poziciju na radijskom tržištu zaslužili su, kaže, dugogodišnjim i predanim radom kako bi Hrvatska dobila moderan radio svjetskog ranga.

- Prepoznatljivi smo po tome što puštamo najbolju domaću glazbu, a posebno se ponosimo našim voditeljima. Međutim, ono što uvijek naglašavamo je da smo radio koji te sluša, što je i naš slogan, ističe Knok.

Koncerti zvijezda

Osim kreiranja glazbenih lista prema preferencijama slušatelja, poznati su i po tome što jednom godišnje koncert neke od najvećih domaćih glazbenih zvijezda organiziraju u dnevnom boravku jednog od svojih slušatelja. Dosad su na "Koncertu u tvom domu" pjevali Severina, Petar Grašo i Nina Badrić, a početkom ove jeseni to će biti Jelena Rozga. Nije im strana ni organizacija velikih koncerata, a nedavno su kao glazbeni događaj godine najavili nastup Doris Dragović na pozornici zagrebačke Arene 30. studenog. Nema sumnje, pažnju javnosti privukli su i izdašnim nagradama koje dijele.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater