PRIJEM U OPĆINI MEDULIN

Načelnik Ivan Kirac ugostio i nagradio izvrsne osnovnoškolce i sportaše: Najboljima poklon BONOVI OD TISUĆU I TRI TISUĆE KUNA

Uz bonove, učenici su dobili i dodatno vrijedno iznenađenje, po dvije ulaznice za Aquapark Istralandia, zahvaljujući sponzorstvu navedene tvrtke

| Autor: Glas Istre
Nagrađeni medulinski odlikaši

Nagrađeni medulinski odlikaši


U vijećnici Općine Medulin održan je svečani prijem vrhunskih sportaša i učenika 8. razreda osnovnih škola koji su svih osam razreda ostvarili prosjek 5.0. Načelnik Općine Medulin Ivan Kirac čestitao je članovima kluba RSK Mladost iz Medulina koji su u prošle dvije godine ostvarili vrhunske rezultate u sportu te učenicima koji su svih osam razreda osnovne škole ostvarili izniman uspjeh, završivši ih s prosjekom ocjena 5.00.

Pohvale za uspjeh

Uspješnim sportašima uručene su zahvalnice za iznimne sportske rezultate te nagrade u obliku poklon bonova u pojedinačnom iznosu od 1.000 kuna. Izvrsnim učenicima dodijeljene su pohvalnice za ostvareni uspjeh u školi te su nagrađeni poklon bonovima pojedinačne vrijednosti od 3.000 kuna. Uz bonove, učenici su dobili i dodatno vrijedno iznenađenje, po dvije ulaznice za Aquapark Istralandia, zahvaljujući sponzorstvu navedene tvrtke.

foto

Nagrađeni najbolji sportaši

Nagrađeni sportaši ostvarili su sljedeće uspjehe: Luka Bohač (2004.) državni juniorski prvak u 2020 na 100, 400, 800, 1500 plivanje perajama i 400 brzinsko ronjenje; u 2021. godini srušio juniorski rekord Hrvatske na 1.500 plivanje perajama; državni prvak u 2021. godini 4.000 daljinsko plivanje perajama; nastupio za reprezentaciju Hrvatske u plivanju perajama na Svjetskom prvenstvu u gradu Lignano Sabbiadoro u Italiji gdje je oborio juniorski rekord Hrvatske na 400 u brzinskom ronjenju, osvojio 11. mjesto i juniorski rekord u štafeti 4x50 plivanje perajama mix.

Lean Osmanović (2004.): državni juniorski viceprvak u 2020. na 200 i 400 plivanje perajama i 400 brzinsko ronjenje; nastupio za reprezentaciju Hrvatske u plivanju perajama na Svjetskom prvenstvu u gradu Lignano Sabbiadoro u Italiji gdje je oborio juniorski rekord Hrvatske u štafeti 4x50 plivanje perajama mix.

Prosjek 5.00

Ema Ivetić (2002.): državna prvakinja u 2021. godini 4000 daljinsko plivanje perajama; državna prvakinja u 2021. podvodna orijentacija (discipline M Course i 5 Points); 2. mjesto na Europskom kupu u disciplini M Course;- u 2019. nastupila na Svjetskom juniorskom prvenstvu u Egiptu, srušila juniorske rekorde na 200 plivanje perajama, 400 brzinsko ronjenje i u štafetama 4x100 bifin, 4x100 i 4x200 plivanje perajama (7. mjesto).

Ana Jerković (1997.) i Ema Ivetić Europske prvakinje u 2019. godini u disciplini "Team Event".

Izvrsni učenici koji su upravo završili osnovnu školu te ostvarili izniman uspjeh prošavši svih osam razreda s prosjekom 5.0 jesu: Viktor Matić, OŠ dr. M. Demarin; Leo Demarin, OŠ dr. M. Demarin; Ivan Šeb, OŠ dr. M. Demarin; Lavinia Marta Čikić, OŠ G. Martinuzzi; Eli Županić, OŠ Veruda.

Svi prisutni zahvalili su se na uručenim darovima i prijemu, a načelnik Kirac naglasio da će Općina Medulin uvijek poticati izvrsnost te i nadalje cijeniti i nagrađivati upornost i trud svih mladih mještana.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini