RASČIŠĆAVANJE ZGARIŠTA

Marinu Ivančiću sinoć uslijed udara groma izgorjela obiteljska kuća u Nedešćini: Šteta je potpuna, MORAMO SE SADA SNAĆI GDJE ĆEMO ŽIVJETI!

| Autor: Branko BIOČIĆ


Nedjeljno jutro poslije jakog nevremena koje je zahvatilo Labinštinu, prolazi u dogovorima i raščišćavanju zgarišta na obiteljskoj kući labinskog poduzetnika Marina Ivančića, vlasnika tvrtke Keramika Ivančić kojemu je sa noći iz subote u nedjelju zbog udara groma u potpunosti izgorjela obiteljska kuća u Nedešćini.

Gašenje požara u kojem su sudjelovali labinski vatrogasci i susjedi trajala je sve do dva sata u noći.

- Šteta je potpuna, izgorjelo nam je sve, stan, namještaj,stvari i roba a krov se urušio, dole je sve poplavljeno, govori nam Marino dan kasnije.

- Izgleda da je grom udario u električne instalacije a ne u dimnjak. Nešto je puknulo jer smo oko 20.30 sati ostali bez struje, i to jedino mi.

Bio sam kod susjeda, supruga me zvala pa smo nazvali Elektroistru i krenuli raščišćavati okoliš koji je bio sav bijel od tuče kako bi osigurali nesmetan prilaz.

Negdje oko 21.15 sati primijetili smo da na krovu između crijepova izlazi neki dim, kao magla. Išao sam gore bliže i vidio vatru kroz žljebove.

Dimnjak i crijepovi su bili na mjestu. Zvali smo vatrogasce, požar se brzo širio i zahvatio cijeli gornji kat i krovište... vatrogasci su brzo stigli a uskočili su i susjedi u pomoć.

Prvu noć smo proveli kod tasta a sada se moramo snaći, rekao nam je Marino.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I ONLINE IZDANJU OD PONEDJELJKA

(Snimio Branko Biočić)(Snimio Branko Biočić)(Snimio Branko Biočić)(Snimio Branko Biočić)(Snimio Branko Biočić)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of