TJERAJU LI VLASNICI PASA NUDISTE?

INCIDENT NA NUDISTIČKOJ PLAŽI U RAPCU: Nova tabla posvađala kupače - verbalni sukob gotovo eskalirao u fizički obračun, INTERVENIRALA I POLICIJA

| Autor: Branko BIOČIĆ
Turisti sa psima na rabačkoj plaži za nudiste (Branko BIOČIĆ)

Turisti sa psima na rabačkoj plaži za nudiste (Branko BIOČIĆ)


Austrijanci Helmuth i Heidi Haumann koji već 19 godina imaju stan u Rapcu, te u njemu borave od lipnja do listopada, i Drago Pentek iz Rapca izvijestili su nas o neugodnom incidentu koji se dogodio u četvrtak na nudističkoj plaži u Rapcu.

Kako su nam rekli, na plažu su stigli njemački turisti, dva muškarca i dvije žene, sa četiri velika bijela psa koja su se ovdje trebali okupati što je uznemirilo ostale kupače među kojima je bilo i drugih turista.

Nastala je gužva, verbalno prepucavanje pa i između gostiju iz Njemačke koje je zamalo eskaliralo u fizički obračun. Kupači među kojima su bili Nijemci, Austrijanci kao i mještani Rapca tražili su od vlasnika pasa da napuste plažu jer ovo nije plaža za pse.

Pozvana je i labinska policija, stigli su i komunalni redari Grada Labina pa se situacija smirila a vlasnici pasa su s njima napustili plažu.

Međutim, ostao je gorak okus i nelagoda kod nudista koji se pitaju zašto je ispred nudističke plaže, koja je ovdje oduvijek, postavljena ploča sa natpisom da je dozvoljeno kupanje za pse, kada je njima bila namijenjena jedna druga plaža, mala uvalica ispred nudističke. Rekli su nam da im je čak jedan policajac priprijetio da se ovdje više neće kupati.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I ONLINE IZDANJU OD SUBOTE

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum