SEZONA 2020.

Imate ideju, ali ne znate kako krenuti u biznis? U ISTRI KREĆE NOVA START UP AKADEMIJA

| Autor: Glas Istre
Start up Akademija

Start up Akademija


Uskoro kreće novo izdanje Startup akademije, projekta pronalaska mladih poduzetničkih talenata u Istri. Ove godine projekt dolazi u u osvježenom konceptu s novim sadržajem te prvi put online, zbog korone.

Ove godine akademija donosi izdanja u 4 grada, pa zainteresirani mogu odabrati sudjelovanje u Labinu (26. - 28. listopada), Buzetu (28. - 30. listopada), Rovinju (09. - 11. listopada) i Puli (11. - 13. studenog). Prijave su otvorene preko linka.

Start up Akademija

Detalj s prošlogodišnjeg izdanja

Projekt se odvija u organizaciji Start-Up udruge, Istarske razvojne agencije i gradova u kojima se akademija održava, dok je sponzor Zagrebačka banka.

Startup akademija zamišljena je kao praktična radionica u kojoj sudionici dobivaju praktična znanja iz financija, digitalnog marketinga, poslovnog planiranja, IT tehnologija, prodaje, računovodstva…

Dakle, ukratko, osoba polaznik dobija sve što je potrebno za uspješno pokretanje ili nastavak poslovanja.

Start up Akademija

Na akademiji je prezentiran i inovativni biljar

Akademija ima vrsne predavače, a najbolje ideje bit će u utrci za 10.000 kuna. Prošlogodišnja pobjednica Luana Sinčić, koja je pobijedila s idejom inovativnog dizajna interijera, kaže da je uz pomoć članova organizacijskog tima i pozitivne energije dobila hrabrost prezentirati ideju te potporu i sigurnost za što prije krenuti u poduzetništvo. Nedavno je u cijelosti realizirala ideju i otvorila tvrtku.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of