PROČITAJTE

GLAS ISTRE EKSKLUZIVNO DOZNAJE Nove mjere za spas istarskog gospodarstva: u kojim gradovima i pod kojim uvjetima će gospodarstvenici biti oslobođeni plaćanja najamnina za poslovne prostore, javne površine i komunalne naknade. Mjere solidarnosti načelnika općina Medulin i Fažana: kome su i koliko skresali plaću 

| Autor: Glas Istre

U Glasu Istre od srijede, 8. travnja, pročitajte:

EKSKLUZIVNO: Župan Istarske županije i devet istarskih gradonačelnika usuglasili su nove mjere koje se odnose na olakšice gospodarstvenicima za travanj, uz mogućnost produženja i na naredne mjesece, ovisno o razvoju situacije s koronavirusom. Zadovoljstvo novim mjerama ne krije proslavljeni vaterpolist Damir Burić, koji sa suprugom drži caffe bar "Dvojka" na pulskim Giardinima. "Ovo je veliki korak naprijed", kazao  je Burić.

Otkrivamo koje su mjere solidarnosti uvedene u dvije općine na jugu Poluotoka: načelnik Medulina Goran Buić svima smanjio plaće, a Fažane Radomir Korać sebi, načelnici, pročelniku, direktoru Komunalca i ravnateljici vrtića plaće smanjuje za 20 posto. 

Priča Irene Veles iz Lombardije, žarišta koronavirusa na Apeninima: "Kada su u Bresciju pristizali pacijenti koji su govorili da imaju 'kratki dah' i da im nedostaje zraka, to je značilo da je počela upala pluća. Oboljeli su odlazili u bolnicu svjesni da je to možda i posljednji put što vide svoju obitelj".


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini