CROATIA AIRLINES

NOVA LINIJA: Ove zime Pula će biti povezana direktnom avio linijom s još jednim velikim europskim gradom 

| Autor: Glas Istre
(Snimio Milivoj Mijošek)

(Snimio Milivoj Mijošek)


Od početka studenog pa sve do sredine siječnja Istra će biti povezana sa Zürichom direktnom avio-linijom iz Pule.

Croatia Airlines je u rasporedu za zimski red letenja 2022./2023. uz produžetak dijela sezonskih linija i povećanje ukupnog broja letova i raspoloživih sjedala u odnosu na prethodno zimsko razdoblje, uveo i dodatne međunarodne linije pa će tako u zimskom periodu povezivati Hrvatsku s 13 međunarodnih odredišta kroz 19 međunarodnih linija.

Novom izravnom avio-linijom hrvatski nacionalni prijevoznik će u razdoblju od studenog do siječnja povezivati Zürich i Pulu i to dvaput tjedno - srijedom i subotom.

Istra se tako dodatno otvara gostima iz Švicarske koji za duži ili kraći posjet našoj regiji mogu iskoristiti letove uz cijenu povratne zrakoplovne karte već od 149 eura.

Uvođenje nove avio-linije na relaciji Zürich - Pula odličan je poticaj za produžetak sezone i zasigurno će doprinijeti dodatnom razvoju turističkog proizvoda Istre u zimskom razdoblju.

Letovi između Züricha i Pule započinju u srijedu 2. studenog i traju do 14. siječnja 2023. godine. Avion iz Švicarskog grada polijeće u 14.45, stiže u 16.15, a u povratku kreće u 17 sati i stiže u 18.40, jaljaju iz Ureda TZ Istarske županije.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of