Zbog najavljenog lošeg vremena

ADVENT POREČ Koncert Opće opasnosti umjesto sutra, održat će se 4. siječnja

| Autor: Portal GlasIstre.hr

Zbog najavljenih loših vremenskih prilika koncert Opće opasnosti koji se trebao održati na Adventu Poreč u petak, 13. prosinca 2019. prebacuje se na subotu, 4. siječnja 2020. godine.

Dodatno, otkazuje se i najavljena dječja predstava „Djed Božićnjak u Istri“ u režiji IRTA-e, koja se na Trgu Matije Gupca trebala održati u 18 sati u petak, također 13. prosinca.

Nakon petka, program će se na porečkom Adventu odvijati po rasporedu. Osim brojnih novih dekoracija, raznolike i povoljne ponude ića i pića na prigodno uređenim adventskim kućicama,

raznolikog programa u kojem sudjeluju razni bendovi, zborovi, porečke škole, vrtići i udruge, Advent i ove godine donosi pravi zimski ugođaj u Poreč - klizalište koje će biti otvoreno tijekom cijelog Adventa. Posjetitelji će moći uživati u čarima klizanja svakoga dana, od 10 do 22 sata, uključujući Božić i Novu godinu. Pritom je klizanje besplatno, a jednako tako ne plaća se niti najam opreme.

Dodatno, organizirana i besplatna škola klizanja, a cijelo će vrijeme na klizalištu biti prisutni i treneri koji će biti zaduženi za sigurnost posjetitelja, ali i za odličnu zabavu na ledu.

Organizator Adventa Poreč je Grad Poreč-Parenzo, partneri su TZ Grada Poreča, Plava Laguna i Valamar Riviera, a suorganizatori TZ Istarske županije, Pučko otvoreno učilište Poreč, Usluga Poreč,

Gradska knjižnica Poreč, Centar za mlade Poreč, Udruženje obrtnika Poreč, Sportska zajednica Grada Poreča, Zajednica Talijana Poreč, porečke udruge kao i sve škole i vrtići te brojni drugi.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of