labin

Ovaj tjedan kreće podjela bonova i isplata uskrsnica za umirovljenike

| Autor: Branko Biočić
Ilustracija (Pixabay)

Ilustracija (Pixabay)


Podjela poklon bonova povodom uskršnjih blagdana kreće od sutra, 12. ožujka, u vremenu od 9 do 15 sati i mogu se podignuti na porti u prizemlju zgrade Grada Labina, Titov trg 11, uz predočenje osobne iskaznice te ostale dane u vremenu od 8 do 14 sati.

Pozivaju se osobe koje su u gradskom socijalnom programu i domaćice iznad 60 godina da na porti gradske uprave podignu svoje poklon bonove za Uskrs koji se mogu iskoristiti najkasnije do 31. ožujka.

Umirovljenici koji imaju prebivalište na području Grada s mirovinom do 350,00 EUR  eura od četvrtka, 14. ožujka, na svoje tekuće račune dobivaju svoje blagdanske dotacije, koje im, kao i svake godine, povodom Uskrsa, isplaćuje Grad Labin.

Također, Grad ponovo poziva umirovljenike s prebivalištem na području Grada Labina čija visina mirovine iznosi do 350 eura da provjere nalaze li se u evidenciji osoba koje ostvaruju navedeno pravo te one koji ostvaruju pravo na naknadu a do sada još nisu Gradu dostavili svoj IBAN ili se isti u međuvremenu promijenio, da podatke dostave osobno ili putem maila na [email protected] zaključno do 22. ožujka.

Darivanje najpotrebitijih sugrađana uključuje bonove za oko 240 korisnika Socijalnog programa, više od 140 domaćica starijih od 60 godina te oko 500 umirovljenika.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter