tjedan u cmik-u

Kazalište za djecu i odrasle, produženi filmski vikend i božićni koncert puhačkog orkestra

| Autor: Glas Istre
Scena iz predstave "Realisti" (Foto Centar za manifestacije i kulturu Novigrad)

Scena iz predstave "Realisti" (Foto Centar za manifestacije i kulturu Novigrad)


Još jedan raznovrstan prosinački tjedan u novigradskom CMIK-u otvara u srijedu od 18 sati nova kazališna predstava za djecu pulskog Teatra Naranča, popularni Orašar. Ovom predstavom na sam dan svetog Nikole CMIK daruje svoje najmlađe sugrađane, pa je ulaz besplatan. A tko zna, možda im se pridruži i kakav iznenadni gost…

U četvrtak 7. prosinca od 20 sati na svoje će doći odrasli ljubitelji kazališta. U goste naime dolazi popularni zagrebački Teatar Exit sa svojom hit predstavom Realisti, koju je na tekst Jure Karasa režirao Matko Raguž. 

Petak je dan za kino i to u pravilu za najmlađu kino publiku. Ovoga od 18 sati očekuje ih animirani film Želja (Wish), filmski i glazbeni spektakl oskarovaca zaslužnih za velike hitove "Snježno kraljevstvo 1 i 2" studija Walt Disney Animation. 

Filmski vikend nastavlja se u subotu u 20 sati obiteljskim filmom Wonka. Temeljeno na izvanrednom liku iz priče Charlie i tvornica čokolade, najprepoznatljivije dječje knjige Roalda Dahla i jedne od najprodavanijih dječjih knjiga svih vremena, Wonka priča čudesnu priču o tome kako je najveći izumitelj, čarobnjak i proizvođač čokolade na svijetu postao omiljeni Willy Wonka kakvog danas poznajemo.

Subotnja projekcija filma dolazi uz (hrvatske) titlove i namijenjena je odrasloj publici, dok će mlađa publika isti film moći pogledati u nedjeljnom terminu matineje, 10. prosinca od 11 sati. Njihova će verzija Wonke biti sinkronizirana na hrvatski.

Nedjelja navečer je vrijeme za božićni koncert puhačkog orkestra "Naša sloga Babići". Ovaj orkestar s repertoarom božićnih pjesama nastupit će pod ravnanjem dirigenta Petra Matoševića, a glazbeni gosti bit će im vokalisti Angelica Zachigna i Daniele Tripaldi. Ulaz je besplatan, svi su dobrodošli!

Ulaznice za predstavu Realisti i kino-projekcije u pretprodaji su dostupne na adresi cmik-cmc.mojekarte.hr, a možete ih kupiti na blagajni dvorane sat vremena prije projekcije filma. Više informacija o programima CMIK-a možete pronaći na njihovoj Facebook stranici.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter