Lijepa blagdanska priča

FOTOGALERIJA / Poznati istarski poduzetnik Plinio Cuccurin i njegova supruga Tatjana kao Djed i Baka Mraz darivali mališane u Fažani

| Autor: Milan Pavlović


Više od dvije stotine mališana iz dječjih vrtića u Fažani, Valbandonu i Balama, kao i djeca zaposlenika tvrtki Mon Perin i GoDent, posjetili su danas fažansku rezidenciju Djeda Mraza u sklopu lijepe tradicije predblagdanskog darivanja koju već treću godinu zaredom organiziraju i financiraju poznati istarski poduzetnik Plinio Cuccurin i njegova supruga Tatjana.

Idealne vremenske prilike doprinijele su odličnom raspoloženju među vrtićarcima koji su uz prigodni program, poneki slatkiš i puno igre čekali na red za odlazak u "zimsku rezidenciju" u kojoj su ih Djed i Baka Mraz dočekivali s prigodnim blagdanskim darovima.

"Ovo je jedna lijepa predblagdanska priča u koju smo krenuli prije tri zime i koja sad već polako postaje tradicija koja veseli kako mališane koji nam dolaze u goste, tako i sve nas koji im taj prijem pripremamo i organiziramo", kazala nam je zadovoljna domaćica ovog događanja Tatjana Cuccurin uz obećanje da će se on svakako nastaviti razvijati i rasti i u narednim godinama.

(Snimio Milivoj Mijošek / Glas Istre)(Snimio Milivoj Mijošek / Glas Istre)

U novoj i nesvakidašnjoj ulozi iskreno je uživao i njezin suprug Plinio koji se, kako sam kaže, svake godine sve bolje osjeća i sve više veseli tom kostimu kojem se toliko vesele klinci koji im dolaze u goste. Strpljivo ih je dočekivao, razgovarao s njima, slušao njihove priče i želje, a zatim ih darivao poklonima koje su danima prije ovog događanja u obitelji Cuccurin pažljivo odabirali i pripremali.

(Snimio Milivoj Mijošek / Glas Istre)(Snimio Milivoj Mijošek / Glas Istre)

"Ova djeca, oni su naša budućnost i doista nam čini ogromno zadovoljstvo darivati ih i vidjeti njihovo veselje i radost", kaže ovaj poznati poduzetnik koji je upravo društvenu odgovornost definirao kao jedan od razvojnih temelja turističke kompanije Mon Perin kojoj je većinski vlasnik, kao i čitave općine Bale.

Osamdesetak malih Baljana iz tri odgojne skupine vrtića Neven i jedne odgojne skupine talijanskog vrtića Naridola u Fažanu su stigli u društvu svojih odgojiteljica i ravnateljice vrtića Neven Sandre Orbanić.

(Snimio Milivoj Mijošek / Glas Istre)(Snimio Milivoj Mijošek / Glas Istre)

"Organizirali smo danas izlet u Fažanu i ovaj lijepi doživljaj za djecu, te se zahvaljujemo na ovoj predblagdanskoj donaciji obitelji Cuccurin koja već tradicionalno uveseljava mališane kroz poklon paketiće i lijepo druženje. Blagdanski duh zavladao je u vrtiću, ritam je užurban i svi s nestrpljenjem čekaju skori dolazak Svetog Nikole i sva ostala događanja koja nas očekuju u najljepšem dijelu svake godine", kazala nam je ravnateljica Orbanić.

(Snimio Milivoj Mijošek / Glas Istre)(Snimio Milivoj Mijošek / Glas Istre)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter