olimpijski festival dječjih vrtića

U Labinu nastupio rekordan broj predškolaraca. Najbolji "Pingvini" iz Vrećari, pehar za fair play otišao u Pićan

| Autor: Branko BIOČIĆ
Dječja olimpijada u Labinu

Dječja olimpijada u Labinu


Na gradskom stadionu u Labinu održan je Olimpijski festival dječjih vrtića Labinštine na kojem je nastupio rekordan broj od oko 180 djece predškolaraca, iz svih vrtića s područja Labinštine: "Pjerina Verbanac" sa svim podružnicama, vrtić "Kockica" iz Kršana i po prvi puta ove godine vrtić "Lišnjak" iz Pićna.

Natjecali su se u četiri discipline: trčanje 50 metara, skok u dalj s mjesta, bacanje loptice i štafeta 4 x 25 metara. Sve discipline održale su se u dvije kategorije - djevojčice i dječaci, a najboljima u svakoj kategoriji dodijeljene su medalje.

Po dva najbolja pojedinca iz svake discipline, najbolje štafete te 10 nogometaša, ostvarili su pravo nastupa na županijskoj završnici koja će se održati u Rovinju. Najbolja skupina bili su Pingvini iz Područnog vrtića "P. Verbanac" iz Vrećari. Pehar za Fair play osvojili su mališani iz Pićna koji su ove godine nastupili prvi puta.

Festival je održan pod pokroviteljstvom HOO-a, Grada Labina i Sportske zajednice Grada Labina, a u organizaciji Sportske zajednice i Atletskog kluba „Albona“.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater