OSUDIO IZJAVE

Dalibor Paus, predsjednik IDS-a: "Bassanese je svjestan da u četiri mandata nije napravio ništa za borbu protiv bespravne gradnje"

| Autor: Glas Istre
Dalibor Paus, predsjednik IDS-a

Dalibor Paus, predsjednik IDS-a


Predsjednik IDS-a Dalibor Paus, čija je stranka pokrenula stranicu bespravnagradnja.hr, osudio je današnje izjave gradonačelnika Umaga o bespravnoj gradnji u Istri, ocijenivši ih sitnim politikantstvom te ga pozvao da se djelima, a ne riječima uključi u borbu protiv bespravne gradnje koja nadilazi stranački boje.

"U trenucima kada naša platforma za prijavu bespravne gradnje bilježi ogroman broj prijava i kada se gradovi diljem Hrvatske uključuju u nacionalnu nestranačku borbu protiv bespravne gradnje, tada izjave gradonačelnika Umaga i Vodnjana mogu značiti samo jedno, da se želi manipulirati temom, a u slučaju

Umaga i prikriti vlastite neuspjehe“, poručio je predsjednik IDS-a Dalibor Paus čija je stranka nedavno u zakonodavnu proceduru uputila prijedlog da se inspekcijske ovlasti spuste na jedinice lokalne samouprave jer će to omogućiti bolju zaštitu javnog interesa.

„Bespravna gradnja nema stranačku iskaznicu, a to g. Bassanese uporno negira jer je svjestan da u četiri mandata nije napravio ništa za borbu protiv bespravne gradnje. I dok nas oni svađaju, Umag i Istra se guše u bespravnoj gradnji“, poručio je predsjednik IDS-a Dalibor Paus i zaključio da vjeruje da i Umag i Vodnjan žele jedinstvo u borbi protiv bespravne gradnje. U suprotnome daju alibi Vladi da ovu temu i dalje gura pod tepih", kaže Paus. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter