SUTRA VELIKA ZAVRŠNA POTRAGA

Ni nakon pretrage akvatorija Bala i Rovinja, nije pronađen nestali Marijan Terlević

| Autor: Glas Istre
Marijan Terlević (Foto: https://nestali.gov.hr/)

Marijan Terlević (Foto: https://nestali.gov.hr/)


Ni treći dan potrage za nestalim 32-godišnjim Marijanom Terlevićem iz Bala nije dao rezultata - kako saznajemo iz Policijske uprave istarske, današnja potraga je obustavljena u 15 sati, te se nastavlja sutra.

Kako smo već pisali, Marijan Terlević se 31. siječnja udaljio s mjesta stanovanja i još nije pronađen.

Od zapovjednika JVP-a Rovinj Evilijana Gašpića doznajemo da se danas plovilom JVP-a Rovinj pretraživao akvatorij Bala i Rovinja jer je nestali mladić volio pecati. Pripadnici DVD-a Bale, pak, su pretražili širu okolicu oko njegove kuće odnosno ruševne objekte na kojima se kao dijete Terlević, navodno, igrao.

- U subotu slijedi velika završna potraga s 50-ak ljudi, potražnim psom i dronom, kaže Gašpić.

U protekla dva dana pretraženo je 762 hektara terena, od čega i tri jame kako bi se isključila mogućnost pada. Sudjelovalo je 40-ak pripadnika dobrovoljnih vatrogasnih društava Bale, Rovinj, Žminj, Kanfanar, Rovinsko Selo, lovci iz Lovačkog društva Jarebica, pripadnici Civilne zaštite Rovinj.

- Pretražujemo staze i putove kojima se mladić kretao, u koncentričnim krugovima oko njegove kuće se također tražilo. U potragu je uključen i potražni pas te dron, rekao je Gašpić.

Inače, nestali Terlević je visok 186 centimetara, a u trenutku nestanka je bio odjeven u sivu trenerku i jaknu crno - plave boje. Ako imate bilo kakvu informaciju o ovoj osobi, nazovite 192 ili obavijestite policijsku postaju.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini