marijan terlević iz bala još nije pronađen

Danas se pretražuje akvatorij Bala i Rovinja, a sutra slijedi velika završna potraga 

| Autor: Glas Istre


Nastavlja se treći dan potrage za nestalim 32-godišnjim Marijanim Terlevićem iz Bala koji se 31. siječnja udaljio s mjesta stanovanja i još nije pronađen. Od zapovjednika JVP-a  Rovinj Evilijana Gašpića doznajemo da se danas plovilom JVP-a Rovinj pretražuje akvatorij Bala i Rovinja jer je nestali mladić volio pecati. Pripadnici DVD-a Bale, pak, pretražuju širu okolicu oko njegove kuće odnosno ruševne objekte na kojima se kao dijete Terlević, navodno, igrao.

- Sutra slijedi velika završna potraga sa 50-tak ljudi, potražnim psom i dronom, kaže Gašpić.

U protekla dva dana pretraženo je 762 hektara terena, od čega i tri jame kako bi se isključila mogućnost pada. Sudjelovalo je 40-ak pripadnika dobrovoljnih vatrogasnih društava Bale, Rovinj, Žminj, Kanfanar, Rovinsko Selo, lovci iz Lovačkog društva Jarebica, pripadnici Civilne zaštite Rovinj. 

- Pretražujemo staze i  putove kojima se mladić kretao, u koncentričnim krugovima oko njegove kuće se također tražilo. U potragu je uključen i potražni pas te dron, rekao je Gašpić.

Inače, nestali Terlević je visok 186 centimetara, a u trenutku nestanka je bio odjeven u sivu trenerku i jaknu crno - plave boje. Ako imate bilo kakvu informaciju o ovoj osobi, nazovite 192 ili obavijestite policijsku postaju.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom