VODNJAN

Bogat Adventski program i koncert Queen Real Tribute Banda

Koncert Gorizia Guitar Orchestra bit će 8. prosinca u organizaciji Turističke zajednice Grada Vodnjana u Crkvi Sv. Blaža s početkom u 18 sati. Djed Mraz na dva kotača by MK Hornets stiže 24. prosinca u 11 sati, a od podneva slijedi zakuska uz bakalar i vino

| Autor: Glas Istre
Vodnjan (Arhiva)

Vodnjan (Arhiva)


Počeo je Advent u Vodnjanu, a u sljedeća tri tjedna prosinca publika će moći uživati u nizu predstava, koncerata, priredbi i izložbi, namijenjenih djeci i mladima kao i odraslima, koje im je pripremio Grad Vodnjan s partnerima.

Vrhunac zabave sačuvan je za 23. prosinca, kada u Vodnjan stiže pravi rock spektakl, Queen Real Tribute Band, koji će pred publiku na Narodnom trgu od 20 sati donijeti najveće hitove legendarne britanske rock grupe.

Budi mindful uz šalicu čaja

Profesionalni glazbenici iz Beograda i veliki zaljubljenici u Queen okupili su se 2006. godine te su od tada njihove bezvremenske hitove izvodili diljem svijeta. Osim po izvrsnoj svirci, poznati su i po upečatljivim nastupima te kostimima, baš poput onih kakve su nosili i sami Queenovci. Tako će koncert na Narodnom trgu biti prava poslastica i za uši i za oči, za sve ljubitelje rock glazbe i scenskog spektakla.

Od ostalih sadržaja bogatog blagdanskog programa koji je počeo radionicom blagdanskih dekoracija Pučkog otvorenog učilišta Vodnjan, valja izdvojiti da će se 14. prosinca održati psihološka radionica "Budi mindful uz šalicu čaja" Sanje Subotić s početkom u 18 sati, dok je 22. prosinca također u 18 sati na redu radionica "Zbogom 2022., dobrodošla 2023."

Koncert Gorizia Guitar Orchestra bit će 8. prosinca u organizaciji Turističke zajednice Grada Vodnjana u Crkvi Sv. Blaža s početkom u 18 sati.

Božićna priredba Društva Naša djeca Vodnjan bit će 17. prosinca u Domu mladih s početkom u 19 sati, Božićna priredba Zajednice Talijana Vodnjana biti 19. prosinca u 19 sati, a Božićna priredba Zajednice Talijana "A. Capolicchio" iz Galižane biti 22. prosinca.

Limena glazba Grada Vodnjana i Zajednice Talijana Vodnjana uz žive jaslice i župni zbor Sv. Blaž na programu su 23. prosinca s početkom u 17 sati.

Izložba jaslica u Galižani

Program Ususret Božiću održat će se 24. prosinca na Narodnom trgu pod nazivom "Sve boje Božića" by Žuti kišobran, a trajat će od 10 do 13 sati. Riječ je o kreativnim radionicama za djecu i face paintingu.

Nastup vodnjanskih mažoretkinja zakazan je za isti dan u 10 sati uz nastup DND-a Vodnjan "Zaplešimo!". Djed Mraz na dva kotača by MK Hornets stiže u 11 sati, a potom od podneva slijedi zakuska uz bakalar i vino.

"Božićni san" naziv je programa Zajednice Talijana "A. Capolicchio" iz Galižane koji će se odvijati od 17. prosinca do 6. siječnja 2023. godine. Bit će tu izložba jaslica u crkvi Sv. Justa u Galižani, dječja kazališna predstava "Djed Mraz ide u penziju" by Teatar Naranča, potom doček Djeda Božićnjaka uz podjelu poklona.

Božićni sajam održavat će se svaki dan od 18 do 20 sati u periodu od 10. do 23. prosinca u Vodnjanu u galeriji "El magazein".

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter