ZAGREB

VEM povukao davanje koncesije, Radio 101 predao nevaljanu ponudu

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Vijeće za elektroničke medije (VEM) poništilo je obavijest o namjeri davanja radijske koncesije za Zagreb i Zagrebačku županiju jer ponuda Radija 101 d.o.o nije bila valjana, a Top Radio d.o.o, svoju je valjanu ponudu povukao.

Obavijest o namjeri davanja radijske koncesije na području Grada Zagreba i Zagrebačke županije (Z-ZG2) - 101.MHz bila je objavljena 2. travnja, ističu  s rokom predaje od 30 dana, podsjeća VEM.

“Vijeće je utvrdilo da je ponuda ponuditelja Top Radio d.o.o. valjana i udovoljava formalnim uvjetima, dok ponuda ponuditelja trgovačkog društva Radio 101 d.o.o. ne udovoljava formalnim uvjetima", navedeno je obavijesti VEM-a.

Vijeće pojašnjava da u zaprimljenoj dokumentaciji ponuditelj nije dostavio potvrdu nadležne porezne uprave da su podmirene sve obveze poreznog obveznika po svim osnovama.

Nadalje, utvrđeno je kako sukladno minimalnim financijskim uvjetima ponuditelj nije osigurao početna financijska sredstva za rad u visini potrebnih sredstava dovoljnih za podmirenje troškova tromjesečnog poslovanja.

No, dodaje se i da je 13. svibnja VEM zaprimio dopis Top Radija da povlači svoju ponudu te predlaže da se o njoj ne odlučuje.

Stoga je VEM na svojoj ovotjednoj sjedici donio zaključak da da nema prihvatljivih ponuda, odnosno da o jednoj prihvatljivoj ponudi koja je pristigla Vijeće ne može odlučivati jer je povučena, zbog čega se poništava Obavijest o namjeri davanja koncesija.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of