ŠOK I NEVJERICA 

Vlasniku malog dućana banula inspekcija taman kad je pred kraj radnog vremena skinuo masku. "Rekli su mi da će to samo evidentirati..." KAD JE NAKON MJESEC DANA DOBIO ENORMNU KAZNU, NIJE MOGAO DOĆI K SEBI

Riječanin je kažnjen s više od 30 tisuća kuna

Riječanin je kažnjen s više od 30 tisuća kuna


Riječanin Igor Poljak, vlasnik tvrtke koja ima malu trgovinu zdravom hranom, dobio je enormnu novčanu kaznu zbog nenošenja maske u svom lokalu. Sve se odigralo pred sam kraj radnog vremena, ali dovoljno da mu Civilna zaštita pošalje "čestitku" tešku nekoliko desetaka tisuća kuna.

- Lijepa naša Hrvatska. Nažalost, moram ovo podijeliti s vama. Ovo je rezultat kada Civilnoj zaštiti dopustiš vlast. Kazna od 30.500 kn. Neću se spuštati na taj nivo da komentiram kakav pristup imaju prema velikim trgovačkim lancima, trgovačkim centrima, pekarama... Seljačine neće nikada shvatiti da oni žive od nas, a ne mi od njih. Bahato, jadno, žalosno, napisao je, prenosi Jutarnji.

- Ovo je bilo prije više od mjesec dana, kada nisu još bile rigorozne mjere kao danas. Već sam išao zatvarati dućan, unutra nije bilo baš nikoga. Između mene i inspektora je bio i pleksiglas. Pitao me je zašto ne nosim masku, rekao sam da sam je taman bacio u smeće jer pospremam i zatvaram. Vidio je da imamo i dezinficijens, naljepnicu o nošenju maski u prostoru, pleksiglas. Pitao sam hoću li dobiti neku opomenu, kaznu, rekao je da će samo to poslati radi evidencije. I onda mi sad stigne ovakva kazna, kazao je šokirani trgovac.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater