Plenković uoči užeg Predsjedništva HDZ-a:

Razgovarat ćemo o suficitu, kreditnom investicijskom rejtingu...

| Autor: Hina

Premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković nije želio u utorak uoči sjednice užeg Predsjedništva HDZ-a, koje bi trebalo raspravljati o sudbini zamjenika stranke Milijana Brkića, odgovarati na pitanja o Brkiću već je rekao kako će se razgovarati o suficitu, kreditnom investicijskom rejtingu, pobjedi na europskim izborima i drugim temama.

"Malo ćemo o suficitu, kreditnom investicijskom rejtingu, pobjedi na europskim izborima i svim drugim temama", izjavio je Plenković dolazeći na sjednicu užeg Predsjedništva HDZ-a.

Ministar uprave i politički tajnik HDZ-a Lovro Kuščević rekao je pak novinarima pred Središnjicom HDZ-a da se moraju poslušati obje strane i prema tome donijeti mišljenje.

"Evo čuli smo da danas Brkić ima nešto za kazati o svojoj situaciji, a kada čujemo obje strane onda ćemo o tome razgovarati", rekao je upitan može li Brkić i dalje ostati drugi čovjek HDZ-a.

"Svi mi smo časni članovi stranke koji moramo doprinijeti stranci i boljitku Hrvatske i svatko ima svoju ulogu u tom procesu. Sada ćemo vidjeti što misli jedna, a što druga strana i razgovarati o tome", kazao je Kuščević.

Brkić je prethodno, ulazeći u prostorije Središnjice, izjavio novinarima da u demokraciji postoje institucije države koje se bave progonom, a to sigurno nisu političke stranke.

"Koliko znam ovo je Hrvatska demokratske zajednica, nije Komunistička partija, hvala bogu, a u demokraciji postoje institucije države koje se bave progonom, a to sigurno nisu političke stranke", rekao je Brkić.

 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater