NAJMLAĐI PACIJENT

PROGOVORIO ZARAŽENI OTAC KOJI JE DIJETE DOVEO U KLAIĆEVU: 'U pitanju je bio njegov život, postupio sam kako sam znao'

| Autor: Portal Glas Istre
CROPIX

Ništa nisam namjerno napravio, Bože moj, pa u pitanju je bio djetetov život i postupio sam kako sam znao u toj situaciji. Nemojte zamjeriti no ostalo će rješavati moj odvjetnik – dodao je

Prvo zaraženo dijete u Hrvatskoj, mališan kojeg je otac tijekom propisanih mjera samoizolacije doveo u Klaićevu bolnicu i izazvao veliku buru u javnost, ozdravilo je, prenosi Novi list.

- Dijete je dobro, s majkom je u Zadru. Ja još nisam ozdravio. Čekam nalaze – rekao je otac  koji se i dalje osjeća nelagodno nakon svih komentara na svoj čin.

- Ništa nisam namjerno napravio, Bože moj, pa u pitanju je bio djetetov život i postupio sam kako sam znao u toj situaciji. Nemojte zamjeriti no ostalo će rješavati moj odvjetnik – dodao je.

U samoizolaciji se još nalazi troje djelatnika bolnice koji su bili u kontaktu s ocem i njegovim djetetom.

- U tom trenutku u čekaonici su bila dva roditelja i dvoje djece, a kontakt s njim su imala tri zaposlenika. Nakon što smo dobili potvrdu da je čovjek bolestan, odmah smo kontaktirali epidemiološku službu i odmah su obaviješteni svi kontakti – rekao je ravnatelj Klaićeve bolnice dr. Goran Roić.


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini