ZABAVNI DRŽAVNIK

PREDSJEDNIK MILANOVIĆ U PAZINU govorio o klubu, šećeru, Martinu, Bruxellesu, lockdownu, mobitelima...

| Autor: Glas Istre

Predsjednik Zoran Milanović danas je u Pazinu ponovno komentirao aferu Janaf i krenuo u novi napad na premijera Plenkovića.

"Ono što je važno premijer mora znati. Gdje piše da ne smije znati? Ja kažem da mora znati. Mi imamo premijera koji ne zna... Martin u Bruxelles, Martin iz Bruxellesa. Premijeru još jedan pozdrav, vidim da se igra riječima, priča o bjesnoći. Na onom haklu na Jarunu mu je pao šećer pa nek mu netko da kocku šećera'', poručio je Milanović u Pazinu na proslavi Dana Istarske županije. 

O famoznom klubu uhapšenog direktora Janafa Dragana Kovačevića Milanović je rekao da misli da nije bio u klubu za vrijeme lockdowna, a kad je bio, dodao je, nije ostavljao mobitel na ulazu.

"Pitajte Plenkovića što je radio za vrijeme lockdowna. Bio samo doma i molio očenaše svaki dan? Naravno da smo se družili, ali s ograničenim brojem ljudi. To da sam morao ostaviti službeni mobitel naprosto nije točno. Otkud ideja da bih uopće poslušao nekoga da ostavim službeni mobitel. Pa ne bih to učinio ni u Bijeloj kući, a ne u klubu", rekao je Milanović.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of