NAJNOVIJE


SABOR

Pozicija opoziciji: Gdje ste danas?

Ilustracija

Zastupnici saborske većine u četvrtak su, u više navrata, prozivali oporbene kolege kako su se u srijedu žestoko protivili mogućnosti da o zakonu o poljoprivredi, umjesto jutros, raspravljaju u srijedu poslijepodne, a danas su tek rijetki u sabornici.

Nakon jučerašnje burne pripreme, od onih koji su stajali za govornicom, tek su rijetki danas ovdje, primjetio je Branko Hrg (HDS), referirajući se na činjenicu kako  se oporba, predvođena Mostom, žestoko usprotivila prijedogu da se o spomenutom zakonu, umjesto u četvrtak, raspravlja u srijedu, a u konačnici je i "okupirala" govornicu, pa je predsjedavajući Željko Reiner prekinuo sjednicu.

Oporbene je kolege prozvao i HDZ-ov Josip Križanić.

"Imali smo jučer predstavu, očekivao sam da će danas sabornica biti puna, no danas nas nema više nego jučer, čak nas je i manje", ocijenio je.

Drugačije viđenje svega ima SDP-ov Alen Prelec. Morali bi se držati rasporeda rasprava kako bi se pripremili, a rasprave bile kvalitetnije, rekao je zastupnik Prelec,  dodavši da "cirkus" ne podržava.

"Ono jučer bilo je kako je bilo; više ste vi krivi, nego oni koji su to priredili", ustvrdio je SDP-ov Prelec koji nije precizirao na koga to 'adresira', ali za pretpostaviti je da je mislio na predsjedavajućeg sjednicom Sabora. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini
Webcams provided by webcams.travel add a webcam