PAZIN

Pazinski IDS, HNS i HSU izlaze zajedno na lokalne izbore

| Autor: Hina
Pazin, ilustracija

Pazin, ilustracija


Predstavnici IDS-a, HNS-a i HSU-a potpisali su u ponedjeljak sporazum o podršci i suradnji na idućim lokalnim izborima u Pazinu koji ujedno predstavlja i potporu IDS-ovom kandidatu za gradonačelnika Pazina Renatu Krulčiću.

"Međusobno povjerenje izgrađeno kroz dugogodišnje, zajedničko i uspješno sudjelovanje u radu Gradskog vijeća garancija je napretka za Grad Pazin", kazao je predsjednik pazinske podružnice IDS-a Davor Sloković prilikom potpisivanja sporazuma. Predsjednik istarskog HNS-a Zvonko Liović izrazio zadovoljstvo nastavkom iznimno uspješne suradnje, navodi se u priopćenju IDS-a.

"Kad vidimo sve ostvarene rezultate, partnerstvo s IDS-om, odnosno ovaj sporazum, logičan je nastavak. Ovaj sporazum odraz je povjerenja u rad naših koalicijskih partnera”, poručio je Liović.

Predsjednica pazinske podružnice Hrvatske stranke umirovljenika Mirjana Monas zahvalila je na dosadašnjem trudu i postignutim rezultatima ustvrdivši kako su dugogodišnja suradnja, međusobno povjerenje, ostvareni rezultati i predan rad, izvrstan temelj za nastavak suradnje koja je iskazana potpisom ovog sporazuma. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom