KLAUNIRANJE NA NAJJAČE

OVO JE SVE LUĐE: Milanović rekao da Jandroković nema mišiće, a ovaj objavio fotografiju u kupaćim gaćicama: "Jel' imam ili nemam?"

| Autor: Glas Istre
Jandroković i Milanović

Jandroković i Milanović


Prepucavanje bez ikakvih granica na relaciji triju vodećih ljudi Hrvatske se nastavlja. 

Ranije danas je predsjednik Zoran Milanović rekao da je premijer Andrej Plenković "pio bozu i gusti sa šlagom", a on, Milanović, "pivo i viski". 

Usput je negdje zahvatio i predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića, za kojeg je rekao da je "nasilnik bez mišića".

Jandroković

Jandroković, koji je ranije uglavnom šutio, ovaj tjedan odlučio je svađati se s Milanovićem pun gas. Tako je jučer rekao da će Milanović ostati upamćen kao predsjednik-klaun, a danas je nastavio u tom tonu:

- Budući da me klaun Milanović optužio da sam nasilnik bez mišića, a kako se zalažem za argumentiranu raspravu, prilažem dokazni materijal. Nasilnik nisam, a o mišićima prosudite sami, napisao je Jandroković i priložio fotografiju u kupaćim gaćicama iz prošlosti. Je li u međuvremenu dodatno napumpao mišiće, ili su mu se smanjili, to za sada ne znamo. 

A komentari su očekivano dvojaki i puni ironije i sprdnje, pa je za neke Jandroković Rambo, a za druge baš i nije nešto.

I tu je komedija, koja se rasplamsala oko izbora predsjednika Vrhovnog suda, za sada stala. No sigurni smo da nije kraj...

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter