ZAGREB

OTP banka donirala još 1,4 milijuna kuna hrvatskim bolnicama 

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

OTP banka donirala je dodatnih 1,4 milijuna kuna hrvatskim bolnicama za pomoć u suočavanju s izvanrednim mjerama u borbi protiv koronavirusa, a bolnice će sredstva iskoristiti za nabavku respiratora, zaštitne opreme, kreveta te najvažnijih potrepština za nastavak rada.  

Donacijom od po 200 tisuća kuna općim bolnicama u Zadru, Šibeniku, Splitu, Dubrovniku, Osijeku, Sisku i Puli nastoji se pomoći svim zdravstvenim djelatnicima i bolnicama u nabavci nužnih materijala i opreme, priopćili su u petak iz te banke. 

„Sa željom da olakšamo iznimne napore koje u ovom vremenu ulažu zdravstveni djelatnici odlučili smo nastaviti s donacijama bolnicama diljem Hrvatske", poručio je predsjednik Uprave banke Balázs Békeffy dodavši kako je to najmanje što se može učiniti u zahvalu onima koji se bore protiv širenja virusa. 

OTP banka je neposredno nakon potresa koji je zadesio Zagreb, donirala KBC-u Zagreb i bolnici Sestre Milosrdnice 1,5 milijun kuna za pomoć u sanaciji nastale štete i što brže osposobljavanje prostora za nastavak rada.
 


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater