ZAGREB

Odluke sa zatvorenog dijela sjednice Vlade RH

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Vlada je u srijedu na zatvorenome dijelu sjednice, prihvatila Izvješće o stanju iskorištenosti sredstava Europskih strukturnih i investicijskih fondova, a na osobni zahtjev je dužnosti razriješena pomoćnica ministra zdravstva Ružica Palić Kramarić.

Državnom službeniku Antoniju Šustiću ponovno je dano ovlaštenje za obavljanje poslova zamjenika glavnog ravnatelja Državne geodetske uprave, s danom 1. srpnja 2020., jer mu ističe dosadašnje ovlaštenje, do provedbe javnog natječaja za imenovanje zamjenika glavnog ravnatelja, a najduže do šest mjeseci, priopćeno je iz Vlade.

Zbog isteka mandata razriješen je dio dosadašnjih članova Nadzornog odbora Financijske agencije Davor Mikulić i Davor Kalinić. Istovremeno je Davor Mikulić imenovan članom Nadzornog odbora, do provedbe postupka imenovanja članova Nadzornog odbora, na vrijeme od najduže šest mjeseci, sukladno Uredbi o uvjetima za izbor i imenovanje članova nadzornih odbora i uprava pravnih osoba od posebnog interesa za Republiku Hrvatsku i načinu njihovih izbora, dodaje se u priopćenju.

 

 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini