SINJ

Nekoliko sinjskih naselja bez vode, gradonačelnik Bulj obišao radilište na Kerepu

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


?Nakon puknuća magistralnog cjevovoda Ruda, gdje su u tijeku radovi na Aglomeraciji Otok, gradonačelnik Sinja Miro Bulj posjetio je radilište na Kerepu gdje je pukla cijev, a stanovnici nekoliko sinjskih naselja ostali bez vode.

Bez vode su? stanovnici sinjskih naselja Obrovac Sinjski, Han i Bajagić te stanovnici na području općina Otok i Dicmo, a djelatnici ?"?Vodovoda i odvodnje Cetinske krajine?"? na terenu užurbano rade na sanaciji štete kako bi se opskrba vodom uspostavila do sutra poslijepodne.

Stožer Civilne zaštite Grada Sinja za mještane sinjskih naselja, u dogovoru s JVP Sinj i DVD-a Sinj, osigurali su dostavu pitke vode u cisternama?, stoji u priopćenju.

Cisterne s pitkom vodom ?će u petak od 8 sati biti raspoređene na dva punkta i to u Bajagiću kod Osnovne škole i na Hanu kod kapelice, dok će treća cisterna s pitkom vodom biti u pripravnosti.

Gradonačelnik Sinja pozvao je stanovnike koji koriste vodu iz magistralnog cjevovoda Ruda (šire splitsko područje, Muć, Radošić, Lučane i Sinj) da racionalno troše vodu dok se ne normalizira vodoopskrba.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum