novi problemi za bandića?

Suprug pročelnice Jozić dobio 15 milijuna kuna vrijedan posao s Gradom Zagrebom

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Zaštitarska tvrtka Bilić-Erić, koju vodi suprug pročelnice za gospodarstvo, energetiku i zaštitu Grada Zagreba Mirke Jozić, dobila je na javnom natječaju posao zaštite gradske imovine vrijedan 15 milijuna kuna, objavio je u četvrtak navečer portal Index.hr.

Riječ je o uslugama tjelesne zaštite nad stanovima, poslovnim prostorima i kompleksima kojima upravlja Gradski ured za imovinsko-pravne poslove i imovinu grada. U Gradu Zagrebu vrijednost nabave procijenili su na 12 milijuna kuna bez PDV-a, a iznos od 15 milijuna kuna je s PDV-om.

Na natječaj su se, kako je vidljivo iz odluke o odabiru koju je objavio portal, javile još dvije tvrtke, Sokol te VG Teh Security, no njihove su ponude ocijenjene kao nepravilne. U odluci se navodi da je ponuda Bilić-Erića ocijenjena maksimalnim brojem bodova temeljem kriterija ekonomski najpovoljnije ponude.

Direktor tvrtke Bilić-Erić  je Matija Jozić, suprug Pročelnice za gospodarstvo, energetiku i zaštitu Grada Zagreba Mirke Jozić.

Iz Grada Zagreba Indexu su poručili kako se tu ne radi o sukobu interesa, jer Mirka Jozić kao pročelnica, nije uključena u poslove javne nabave.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of